Studentenleven

Studentenleven bij de Technische Hogeschool Rijswijk: Een bruisende gemeenschap van gelijkgestemde individuen

Bij de Technische Hogeschool Rijswijk geloven we dat het studentenleven net zo belangrijk is als academische prestaties. Daarom streven we ernaar om een ​​gemeenschap van gelijkgestemde individuen te creëren die samenwerken en elkaar inspireren om te slagen. Of u nu wilt sporten, deelnemen aan sociale evenementen of uw interesse in technologie en engineering wilt delen met anderen, er is altijd wel iets te doen op de campus.

Campusleven

Onze campus is modern en goed uitgerust, met state-of-the-art laboratoria, computerlokalen en faciliteiten om u te ondersteunen bij uw studie. Er zijn tal van studeerplekken, zowel individueel als in groepsverband, evenals cafetaria’s waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een kopje koffie met uw medestudenten.

Studieverenigingen

We hebben verschillende studieverenigingen op de hogeschool die zich richten op specifieke technische disciplines, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek en software engineering. Deze verenigingen organiseren regelmatig sociale en educatieve evenementen, zoals lezingen, workshops en bedrijfsbezoeken. Ze bieden ook een geweldige kans om in contact te komen met medestudenten met dezelfde interesses en vaardigheden te delen.

Sportactiviteiten

We geloven dat sport een belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl en daarom bieden we verschillende sportactiviteiten aan op de campus. Of u nu wilt deelnemen aan een team of individuele sporten wilt beoefenen, er zijn tal van mogelijkheden beschikbaar, waaronder voetbal, basketbal, tennis, fitness en nog veel meer.

Sociale evenementen

Naast academische en sportieve activiteiten organiseren we ook regelmatig sociale evenementen op de campus. Van filmavonden en feesten tot barbecues en uitstapjes, er is altijd wel iets te doen. Dit biedt u de mogelijkheid om te ontspannen, nieuwe vrienden te maken en te genieten van de gemeenschap op de hogeschool.