Praktijk ervaringen

Praktijkervaring bij de Technische Hogeschool Rijswijk: Uw springplank naar de industrie

Bij de Technische Hogeschool Rijswijk begrijpen we hoe belangrijk praktijkervaring is voor uw toekomstige carrière in de technische industrie. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor praktijkervaring, inclusief stages, afstudeerprojecten en onderzoeksmogelijkheden.

Als u geïnteresseerd bent in een stage, hebben we samenwerkingsverbanden met een groot aantal bedrijven in de regio. Deze bedrijven bieden stages aan voor studenten in verschillende disciplines, van werktuigbouwkunde en elektrotechniek tot software engineering en mechatronica. Onze stagecoördinatoren helpen u graag bij het vinden van de juiste stageplaats en begeleiden u bij het opstellen van een succesvolle sollicitatie.

Als u op zoek bent naar een afstudeerproject, hebben we ook verschillende mogelijkheden beschikbaar. Onze docenten hebben nauwe contacten met bedrijven in de regio en kunnen u helpen bij het vinden van een geschikt project dat past bij uw interesses en vaardigheden. U krijgt de kans om praktische ervaring op te doen en een waardevolle bijdrage te leveren aan een echt project in de industrie.

Daarnaast bieden we ook mogelijkheden voor onderzoek, zowel binnen als buiten de hogeschool. Onze docenten zijn betrokken bij verschillende onderzoeksprojecten en werken samen met bedrijven en andere onderwijsinstellingen om onderzoek te doen naar de nieuwste ontwikkelingen in de technische industrie. Als student kunt u deelnemen aan deze projecten en uw kennis en vaardigheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling uitbreiden.

Als u geïnteresseerd bent in een van deze mogelijkheden voor praktijkervaring, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en begeleiding bij het vinden van de juiste stageplaats, afstudeerproject of onderzoeksmogelijkheid. Onze stagecoördinatoren en docenten helpen u graag bij het opbouwen van praktische ervaring en het opbouwen van waardevolle contacten in de industrie.